Wij zoeken: Content Creators

Wat zoeken wij?

Mensen die in staat zijn om content ofwel inhoud aan te leveren. Je ben dus een copywriter, reporter, journalist of schrijver (in de dop). Onderwerpen zijn vrij te kiezen, maar enig raakvlak met de wijk Rijpelberg is wel zo handig. Je schrijft graag artikelen, al dan niet  aan de hand van interview of onderzoek, een compleet essay of misschien wel grappige of interessante columns. Je denkt als content creator na over de wereld in het groot en de wijk in het klein, je pleegt onderzoek, je praat met mensen, je geeft een mening. Hóe je je bijdrage levert is minder van belang dan het wát en waarom. Uiteindelijk moet het mensen boeien. Soms omdat het echt nodig is en soms omdat het gewoon interessant is om te weten of onthouden.

Voorlopig blijft het beperkt tot content voor het online platform, dus website en social mediakanalen. Daarnaast hopen we zo spoedig mogelijk een nieuw wijkmagazine voor Rijpelberg te kunnen introduceren. Er is momenteel echter onvoldoende financiële basis voor een dergelijke stap.

Wat vragen wij? Je beschikt over een soort speelsheid en verbeelding bij het schrijven. Je hebt een behoorlijke interesse en vaardigheid in de Nederlandse taal en/of je beheerst een vreemde taal, met name Pools. Digitale tekstbewerking (MS Word) is voor jou een tweede natuur. Belangstelling voor het wel en wee in en de toekomst van de wijk Rijpelberg is geen directe must maar wel een stevige aanbeveling.

Wie zijn wij?

Zie Over Ons.

 

Delen op Facebook
fb-share-icon75

Dit vind je misschien ook leuk...